Tervehdys Räyskälästä,

30.8.2010

Tervehdys Räyskälästä,

Syksy saapuu pikku hiljaa ja tuo mukanaan perinteiset lentokauden päättäjäiset eli sikajuhlat. Tänä vuonna järjestelyistä vastaa Nuorisoilmailijat ry. Sikajuhlat vietetään lauantaina 25.9. alkaen klo 20 I-hallissa. Kaikki mukaan juhlimaan!

Samana päivänä on kentällä ajamassa veteraanikilpamoottoripyöräilijät kauden päätöskokoontumisessaan.

Ja jotta ohjelmaa olisi varmasti riittävästi, niin SIL:n syksyinen katsastuspäivä sattuu myöskin samalle päivälle. Varaa katsastuksesi etukäteen ja ajoissa liiton sivujen kautta.

Saunavuorot
Hallitus kokoontui sunnuntaina ja päätti uusista saunavuoroista Ison
saunan osalta:
Kesäaikana naiset saunovat klo 18-20, miehet klo 20-22 ja sekasaunavuoro on klo 22-24. Talvella kaikki vuorot aikaistuvat tunnilla. Pikkusaunalla vuorot eivät entisistä muuttuneet.

Lopuksi lämmin kiitos kuluneista vuosista. Olen irtisanoutunut tehtävistäni niin, että lopetan työni Räyskälässä vuoden vaihteessa. Pitkällisten pohdintojen jälkeen, haikein mielin, jätän työni seuraavalle innokkaalle Räyskälän kehittäjälle ja jatkan rakkaassa Räyskälässä harrasteilmailijana.

Jotta Räyskälä-karavaani jatkaa kompastelematta kulkuaan, niin etsin nyt itselleni seuraajaa. Ilmailutyöpaikkoja ei liiemmälti jaossa ole, eikä näin mukavaa työtä etenkään. Paljon se vaatii ja ottaa, mutta yhtä runsaasti myös antaa. Toimen hoitaminen vaatii elämäntapa-asenteen ja laaja-alaista moniosaamista.
Mikäli sinua kiinnostaa olla Räyskälän ohjaimissa, niin lisätietoja voit kysellä Harry Sundströmiltä osoitteesta harry.sundstrom(at)rayskala.com
tai minulta: mari.heikkila(at)rayskala.com.

Kentällä tavataan!
Mari