Räyskälä tiedote – kesäkuu 2011

31.5.2011

Aktiivikausi alkaa olla kohta kiivaimmillaan, Helaboogie ja purjelennon SM-kisat lähestyvät. Tässä muutama ajankohtainen asia jälleen:

LYHTY 2011 ja talkooasioita

Lyhdyn aamubriefingit alkoivat 15.5 ja jatkuvat ainakin 31.7 saakka. Eli joka aamu Cafe 26 ja klo 10.15. Mikäli ajankohta Lassin tavoittaa puhelinnumerosta 040-681 5222 tai sähköpostitse

Vaikka kelit eivät ole parin viimeviikon aikana juuri suosineet, on ollut mukava huomata pienen, mutta innokkaan harrastajajoukon aktiivinen talkootyö. Tulee mieleen, että kuinka paljon saadaankaan aikaiseksi jos tekijöitä olisikin 40-50 kerralla. Eli, ota Lassiin tai Selosen Jereen yhteyttä mikäli talkootyö kiinnostaa.  Tehdyistä kohteista voi mainita mm. kiitotie 08 päätypusikon raivaus ja I-hallin siivous, joka tosin jatkuu kuluvalla viikolla. Varsin kunnioitettava määrä rojua on saatu nurkista ja kentältä pois.

DYNAMIC- hinauksia tarjolla 2.6.2011

Kuten mm. aamubriefingeissä on kerrottu, Räyskälässä on mahdollisuus tutustua Dynamic-ultraan torstaina 2.6.2011 mm. ilmaisten purjelentohinausten muodossa. Kone saapuu aamupäivällä (säävaraus) ja on tutkailtavana koko päivän. Eli, mahdollisimman moni paikalle, nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua em. koneeseen. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä myös suoraan Visa-Matti Leinikkiin, jolla on koneen edustus.

Helaboogie- ja SM-kisat

Kentällä tapahtuu mm. Helaboogien (2.6-5.6.) ja SM-kisojen muodossa (11.6-18.6.). Kenttää ei ole mitenkään suljettu muulta toiminnalta, mutta ajoittaisia rajoituksia mm. maaliintulojen aikana saattaa esiintyä. Kannattaa siis osallistua briefingeihin ja seurata muutakin tiedotusta.

Saunavuorot

Kesä näkyy myös saunavuoroissa. Eli, myös pikkusauna lämpiää kesä- ja heinäkuussa joka päivä, tosin sillä varauksella että paikalla on riittävästi väkeä.

Hallien kaarivälivuokraus

Kuten Säätiön hallitus viime vuonna päätti, hallien kaarivälit vuokrataan kerhoille / yksityisille henkilöille tavaroiden säilyttämistä varten. Hinta on 50 eur / vuosi. Ota yhteys allekirjoittaneeseen jos haluat vuokrata hallista säilytystilaa. Kaapit (omistaja) on merkittävä 30.6 mennessä. Kaikki muu, merkitsemätön, tavara siirretään halleista pois.

Yleistä

Edelleen toivon kaikille hyvää – ja aktiivista harrastuskautta 2011! Ilmailkaa turvallisesti!

Riku