Räyskälä pikatiedote syyskuu 2011

Moottoripyöräkoulutusta ja ajoharjoittelua syyskuussa, mm. 3.9.2011

Vaikka poliisien peruskurssi harmittavasti peruuntuikin, kentällä on silti muuta ajoharjoittelutoimintaa syyskuun aikana. Ensimmäinen tapahtuma on lauantaina 3.9.2011. Lentotoiminta onnistuu normaalisti, harjoittelualueet on suljettu perinteiseen tapaan valkoisin vinoristein. Tapahtumakalenteria päivitetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysely AirPark- hankkeeseen liittyen

Toivon, että mahdollisimman monella olisi muiden syyskiireiden ohella aikaa vastata kyselyyn. Tässä lyhyt selostus, mistä asiassa on kyse:

Räyskälän Ilmailukeskuksen kehittämistyön taustalle tehdään markkinaselvitystyö Hyvinkään-Riihimäen alueen KOKO-ohjelman ja Räyskälä-Säätiön toimeksiannosta. Työssä kartoitetaan sekä nykyisten että potentiaalisten käyttäjien kiinnostusta ja tarpeita. Toivomme, että teillä on hetki aikaa vastata kyselyyn, mielipiteenne on meille tärkeä. Vastausaikaa on 15.9. saakka.

Siirry kyselyyn »

Turvallisuustyöryhmän perustaminen Räyskälään

Hallitus päätti kokouksessaan 20.8 perustaa erillisen turvallisuustyöryhmän, jonka on tarkoitus mm. miettiä yhteisiä pelisääntöjä kentän toimintaan, edistää ilmailuturvallisuuden kehittämistä Räyskälässä ja ruotia ym. aihepiiriin liittyviä asioita. Työryhmä on tarkoitus pitää dynaamisen toimivana ja järjestäytymistä on suunniteltu lokakuun alkupuolelle. Aiheesta lisää piakkoin.

Lentokautta on jäljellä kuukauden verran, menkääpäs ilmailemaan. Itse lähden Aavahelukan SM-kisoihin huomenna. Vaikkei yhteiskuljetus toteutunutkaan, väkeä on lähdössä ihan kohtuullisesti.

Maaliinlaskuterveisin,
Riku